QR code PID
Sponzor:

POLJOPRIVREDNI OBRT vl. Anđelko Krnjak

Uzgoj žitarica, mahunarki i uljanog sjemenja

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

POLJOPRIVREDNI OBRT vl. Anđelko Krnjak, proizvodnjom se bavi od 2007. godine, a kao nastavak obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Krnjak, gdje su se proizvodnjom bavili moj otac, djed i pokoljenja prije njih.

Suvremenu nadogradnju u poljoprivrednom obrtu Krnjak vidimo i mojem sinu Marcelu Krnjaku koji studira agronomiju u Križevcima. U poljoprivrednom obrtu su trenutno zaposlena 3 radnika, cjelokupna obitelj (6 članova), te po potrebi sezonski radnici.

Registrirani smo kao poljoprivredni obrt (upisnik) od 2007. godine, a od 2012. godine smo u sustavu poreza na dobit (R1 obveznik). Poljoprivredni obrt, posjeduje vlastite poljoprivredne površine od cca. 90 hektara, na kojima proizvodi povrće i žitarice, dok se krumpir proizvodi na cca. 45- ak hektara.

Branje krumpira obavljamo vlastitom mehanizacijom. Ubrani svježi krumpir skladištimo u vlastitoj hladnjači, posjedujemo vlastiti pakirni prostor te liniju za pakiranje i svu neophodnu opremu.

Poljoprivredni obrt Anđelko Krnjak je od 2020. godine specijaliran za novo supermoderno skladištenje krumpira bez upotrebe Tuberite (klorprofam) djelatna tvar koja smanjuje intenzitet disanja gomolja krumpira.

Poljoprivredni obrt Anđelko Krnjak na svojim oranicama postupno se okreće prema uzgoju krumpira na organski način proizvodnje, a to pokazuje i skladištenjem krumpira kao prvi proizvođač u RH koji skladišti krumpir samo održivom temperaturom, bez ikakvih plinova ili prašaka. Svježe povrće možemo isporučivati u različitim pakiranjima, a sve prema dogovoru i potrebi kupca.

Primjenjujemo kontrolu HACCP sustava.

HACCP

Informacije

Surađujemo s Plodinama.

Hrvatska

Ulica kralja Tomislava 68,
Belica 40319
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 89

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Trgovački lanac

Plodine

Pogledaj stranicu
Naša privatna robna marka nosi naziv KRUMPIR JE NAŠA STRAST.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije