QR code PID
Sponzor:

PG LESKOVAR KRUNOSLAV

Uzgoj i prerada aronije

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

PG LESKOVAR KRUNOSLAV bavi se uzgojem aronije te nudimo 100% prirodni sok. Prije 15 godina smo zasadili prve sadnice, a uzgojem smo se počeli baviti iz vlastite potrebe za zdravim i prirodnim voćem. Najvažnija nam je kvaliteta uroda te se sok radi od idealno zrelih, ručno branih bobica aronije. Naš maleni posjed se nalazi u blizini Varaždina, gdje nas možete posjetiti i osobno.

Želimo da naš sok od aronije bude lako dostupan te da ga svi mogu konzumirati kako u zdravoj prehrani tako i u prevenciji bolesti.

Zanima vas naš sok od aronije? Želite li ga degustirati? Pišite nam, informirajte se ili najavite svoj dolazak. Rado ćemo vam ispričati svoje iskustvo.

Informacije

Surađujemo s: Trgovine MCI-Trade d.o.o. (lokacije: Petrijanec i Sračinec).

Hrvatska

Ulica Vladimira Nazora 28,
Petrijanec 42206
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 0,25

Poveznice

Aronija – super voće, prava riznica antioksidanata, jača imunitet i pozitivno djeluje na krvnu sliku!

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije