QR code PID
Sponzor:

OPG Ivić Hrvoje

Proizvodnja žitarica i uljarica, stočarska proizvodnja i proizvodnja suhomesnatih proizvoda

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Ivić Hrvoje bavi se proizvodnjom žitarica i uljarica, stočarskom proizvodnjom i proizvodnjom suhomesnatih proizvoda. Na gospodarstvu se trenutno nalazi vlasnik Hrvoje Ivić, diplomirani inženjer biljne proizvodnje i dva člana gospodarstva.

Cilj gospodarstva je uz pomoć europskih fondova unaprijediti proizvodnju, popratiti tehnologiju agrotehnike sa modernijim strojevima od kojih su neki već realizirani iz mjere 6.1.1., a uz to gospodarstvo teži proizvodnji ekološke hrane za životinje od kojih se proizvode suhomesnati proizvodi.

Naša misija je konstantno unaprijeđenje gospodarstva i isprobavanje novih tehnika kao i kultura. Vođeni tom idejom od 2021. godine uvodimo kao kulturu bob (konzumni) za proizvdonju škroba za ljudsku ishranu na našim eko površinama.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj mobitela ili preko mail-a koje su navedeni. Također nas možete posjetiti na našoj adresi sjedišta gospodarstva svakim radnim danom. Naši proizvodi su vam uvijek dostupni.

Poveznice

OPG Ivić proizvodi konvencionalne i ekološke žitarice, suhomesnate proizvode bez aditiva po originalnoj recepturi vrhunske kvalitete. Upoznajte kvalitetu i okuse originalne recepture.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije