QR code PID
Sponzor:

OPG Anđelić Zvonko

Prerada voća u domaće pekmeze i džemove po Srijemskoj recepturi

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Anđelić Zvonko Anđelić je malo gospodarstvo koje se bavi preradom voća u domaće pekmeze po Srijemskoj recepturi kao i džemove. Počeli smo s dvjestotinjak sadnica šljiva 2003 godine. Prve sadnice smo zasadili jer smo mislili kako je otkup sirovine sigurna investicija, ali kako to obično biva posao je krenuo u drugome smjeru.

U razmišljanju što i kako dalje našli smo dobroga savjetnika za ekološku proizvodnju koji je predložio da idemo na EKO proizvodnju i malo po malo bili smo među prvima koji su počeli kuhati Srijemski pekmez. Zrno po zrno pogača rekla bi moja baka Julka čije recepte i koristimo. Danas imamo mješoviti voćnjak s više od 500 sadnica.

Pekmeze smo počeli kuhati prvenstveno supruga i ja vodeći se recepturom svoje bake Julijane, a kasnije smo dodali i svoje džemove kada smo bili sigurni da možemo i to.

Naši pekmezi i džemovi su zdravi bez pretjerane količine bilo kakvih dodataka pa i minimalne količine šećera, a kupcima uvijek dozvoljavamo javiti što bi oni željeli dodati ili promjeniti. Otvoreni smo za prijedloge i promjene.

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati na našoj web stranici www.opg-andjelic.hr ili na Facebook stranicama OPG Anđelić, kao i na Instagramu Opg_andjelic.zvonko87.

Ekološki certifikat

Informacije

Posjedujemo certifikat za EKO voće.

Surađujemo s trgovinom Natural d.o.o Solin i s Upcaffe Split. Najvjerniji kupci su nam kupci iz cijele Hrvatske od Vukovara do Dubrovnika.

Sajmovi: Krk, Tovarnik, Drenovci

Osvojene nagrade: u Tovarniku 2., u Drenovcima zlatna, srebrna, brončana za razne proizvode; pekmeze, džemove

Poveznice

Da bi znali što je zdravo probajte naše pekmeze i džemove; šljive su popularno voće izuzetnog okusa ovisno o vrsti i imaju ljekovita svojstva, izvor su vitamina C, K, EB6, folne kiseline, niancin višestruka uloga vitamina C, snažno antioksidativno djelovanje, a mi se trudimo iz svojih šljiva i voća to pretočiti pekmezom i džemom u što boljoj kvaliteti bez puno dodataka, a jedni smo od malobrojnih koji radimo pekmez bez dodavanja bilo kakvih šećera- sladila , dakle za dijabetičare. Tko je probao zna što su naši proizvodi i uvijek se vrati, što nas dakako čini sretnim i zadovoljnim. Vaš OPG Anđelić!

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije