QR code PID
Sponzor:

AGRO-KLASTER D.O.O. VINKOVCI

Proizvodnja GMO FREE jaja iz slobodnog uzgoja

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Agro-klaster d.o.o. Vinkovci bavi se umrežavanjem malih proizvođača hrane iz Vukovarsko-srijemske županije i plasmanom njihovih proizvoda na tržište Republike Hrvatske.

U okviru te svoje misije, 2018. godine smo pokrenuli, između ostalih, i projekt proizvodnje jaja iz slobodnog uzgoja. Imamo vlastitu proizvodnju od približno 1,0 mil. komada jaja godišnje a u projekt smo uključili i 20-ak OPG-a koji godišnje proizvode dodatnih 2,0 mil. komada jaja iz slobodnog uzgoja.

Tržištu RH smo ponudili prvo certificirano GMO FREE jaje. Kroz ovaj projekt otvorili smo 30-ak novih radnih mjesta u ruralnim područjima Vukovarsko-srijemske županije i izgradili prepoznatljiv proizvodni brend.

U realizaciji zacrtanih nam ciljeva rukovodimo se načelima izvrsnosti, inovativnosti i društveno odgovornog poslovanja. Kroz druge aktivnosti koje provodimo cilj nam je promovirati domaće autohtone slavonske i hrvatske proizvode i male proizvođače hrane s porukom da je domaće najkvalitetnije, da je domaće naše i da proizvodnjom i potrošnjom domaćih proizvoda jačamo i lokalno i nacionalno gospodarstvo te stvaramo pretpostavke da se od proizvodnje hrane može itekako kvalitetno i lijepo živjeti.

Kako do naših proizvoda?

Naše proizvode i proizvode naših partnera, malih proizvođača hrane i pića iz cijele Republike Hrvatske možete kupiti i pogledati u trgovini CROTASTE u Zagrebu na Europskom trgu.

HACCP

Informacije

Certifikati koje smo ishodili su : 22000:2005/HACCP, „BEZ GMO“ JAJE

Oznake: JAJA HRVATSKIH FARMI , DOKAZANA KVALITETA (u ishođenju)

Suradnja – trgovački lanci: KONZUM PLUS, INTERSPAR, TOMMY, STUDENAC, BOSO ….

Hotelske kuće: VALAMAR, KEMPINSKI

Hrvatska

Glagoljaška ulica 27,
Vinkovci 32100
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 6

Kontakt

Vlasnik: VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA, OPĆINA VRBANJA, OPĆINA DRENOVCI, OPĆINA STARI JANKOVCI, OPĆINA CERNA, OPĆINA LOVAS, FAKULTET AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI OSIJEK, PZ VINKOVAČKA ŠPAROGA
MIPBG: : 0000256133
AUTENTIČNI HRVATSKI, DOMAĆI PROIZVOD - Domaće je naše!

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije