QR code PID
Sponzor:

VILA VOĆARICA

Prerada voća u voćna vina, likere, rakije, pekmeze i džemove

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

VILA VOĆARICA djelatnost proizvodnje voća započinje 1996. godine, i to podizanjem nasada kupina. Do danas smo tehnički kompletno opremili cijeli postupak proizvodnje voćnih vina od nasada pa do boce. Ambalaža je fino i estetski dorađena uz zanimljive etikete.

Namjera nam je isključivo bila da započnemo s proizvodnjom voćnih vina, i to ponajprije kupinovim vinom. Kasnije smo stjecanjem znanja i razvojem brenda uveli u proizvodnju maline i višnje, i to isključivo za proizvodnju voćnih vina. Obiteljsko gospodarstvo danas broji četiri radno sposobna člana. Ukupno imamo zasađen voćnjak površine oko 2 ha, od toga 50 % je pod kupinom, a ostalo su druge voćne vrste; šljiva, marelica, kruška, malina i višnja. Dobar dio uroda prodajem kao svježe voće u sezoni, a preostalu količinu prerađujemo na našem gospodarstvu u vino, likere, rakije, đemove i pekmeze. U nasadu i samoj proizvodnji vodimo se prema načelima dobre poljoprivredne prakse.

Posebnost nešeg gospodarstva je oslikavanje staklene ambalaže u koju punimo likere i voćna vina. Ručno oslikane boce nudimo kao poklone i suvenire. Prisutni smo u mnogobrojnim svenirnicama i vinotekama duž jadranske obale. Naša voćna vina su višestruko nagađivana za kvalitetu proizvoda. Kupci i potrošači su kod nas prepoznali kvalitetu i inovativnost u pogledu suvenirskih i poklon pakiranja. Umjetnički izraz i kvalitetan proizvod uspjeli smo spojiti u zanimljivo rješenje za unikatan poklon i suvenir. Oslikavanje boca prema Vašim željama i potrebama, personalizirani pokloni.

Posjetite nas

Posjetite nas – U sklopu obiteljskog gospodarstva uredili smo i opremili mali “seoski dućan” odnosno poklon trgovinu u kojem nudimo na kušanje sve proizvode koje proizvodimo na našem gospodarstvu.

Informacije

Prodaja na dućnon pragu, sajmovi i manifestacije diljem Hrvatske, suvenirnice, vinoteke.

Osvojene nagrade: Zlatne i srebrne diplome za kvalitetu

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Vila voćarica ; voće - o voću – od voća – sa voćem

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije