PEPEFIŠ
Pepefiš je proizvod nastao neobičnom kombinacijom mariniranih inćuna i crvenih papričica. Slatko – kisele ljute, crvene papričice pune se smotanim filetom inćuna. Slažu se u staklenke i prelijevaju maslinovim uljem. Dobije se Pepefiš, proizvod lijepog izgleda i iznimnog okusa koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Može se poslužiti uz domaći kruh, sir i vino gdje će njegov okus doći potpuno do izražaja i priuštiti pravi gastronomski užitak. Pepefiš je zaštićeni proizvod u Republici Hrvatskoj i na međunarodnom tržištu. Riba Dražin je isključivi vlasnik patentirane recepture.
Pepefiš je osmislio gospodin Živko Dražin koji je česti posjetitelj sajmova i gdje god se pojavi posebno privlači posjetitelje željne domaćih proizvoda ali pripremljene na drugačiji način i posebnih okusa.
RIBA DRAŽIN PREMA TRADICIONALNOJ RECEPTURI PRIPREMA I SLJEDEĆE:
- salatu od hobotnice
- marinirane filete inćuna
- marinirane filete ušate
- marinirane kozice
- filete slanih inćuna
- očišćene slane inćune
- konzervirane masline iz vlastitog maslinika
- konzervirane kapare
- cvijet kapare u ulju
- matar u kvasini
- sušene pome
- masline punjene bademima
- riblje paštete