QR code PID
Sponzor:

PG Bistrović

Mlijeko i mliječni proizvodi

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Na našem PG Bistrović, tradicija uzgoja krava i proizvodnje mlijeka seže još u prošlo stoljeće. Davne 1914. godine moj djed Ivan i baka Ana započeli su tu proizvodnju, a uz njih i moji roditelji Josip i Marija.

Godinama marljivog i predanog rada uz njih sam i ja stekao iskustvo i ljubav prema tom poslu. Imali smo oko desetak krava, a u to vrijeme, 1996. godine, to je bilo malo veće gospodarstvo na kojem se moglo solidno živjeti.

Ulaganjem i radom te kupnjom potrebne mehanizacije i zemljišta uvidjeli smo kako nam je potreban veći prostor za stoku te smo moja supruga Mirjana i ja, Stjepan, odlučili napraviti veći korak u proizvodnji mlijeka krenuvši u izgradnju farme.

Nakon puno truda i ulaganja 2000. godine završili smo sa izgradnjom farme za pedeset muznih krava. U to vrijeme proizvodnja mlijeka, a i cijena bila je na zavidnom nivou i sve je teklo glatko dok se nije promijenila situacija na tržištu. Iako smo proizvodili sirovinu izvrsne kvalitete sve češće su se javljale stresne situacije i oscilacije cijene mlijeka. Potaknuti tim  problemom, a sigurni u kvalitetu svoga mlijeka rodila se ideja o izgradnji vlastite mljekare. Od te ideje koja je nastala 2007. godine nakon dugih priprema i papirologije te financiranja projekta dijelom iz vlastitih sredstava a dijelom iz odobrenih sredstava HBOR-a naša mljekara, Mljekara Marina, započela je sa probnim radom krajem 2010. godine, što je ujedno bio početak ozbiljne prerade mlijeka s vlastite farme.

Stvorili smo novu vrijednost i zaokružili proizvodnju i preradu te dokazali predanost tom zahtjevnom poslu, a našim vjernim kupcima pružili zdrave domaće proizvode bez konzervansa.

Misija

Naša misija je stvarati, proizvoditi i isporučivati visoko kvalitetne proizvode od svježeg mlijeka koji će zadovoljiti želje i potrebe naših potrošača. Nastojat ćemo graditi povjerenje potrošača i svoje poslovanje razvijati transparentnim odnosom s poslovnim partnerima s kojima poslujemo.

Vizija

Inovativnim rješenjima, ljudima kao našom najvećom snagom, vlastitom kvalitetnom sirovinom, prirodnim i kvalitetnim proizvodima želimo postati prepoznatljivi na regionalnom tržištu i šire. Otvaranjem novih dućana specijaliziranim za prodaju naših proizvoda, želimo se približiti kupcima i informirati ih o nutritivnim vrijednostima proizvoda i njihovim učincima na zdravlje.

 

HACCP

Poveznice

"Proizvodimo kvalitetno mlijeko:"

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije