QR code PID
Sponzor:

OPG ZAGORSKI PURAN

Uzgoj zagorskog purana

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Boris Vrhovski vlasnik je OPG-a ZAGORSKI PURAN, koji se bavi uzgojem zagorskih purana već 20 godina. Osnivač je zadruge i udruge kao temelj za pokretanje procesa zaštite geografskog podrijetla zagorskih purana na nacionalnoj razini, a kasnije i na europskoj razini.

Po dobivanju oznake kvalitete, kontinuirano stavlja na tržište proizvod zagorski puran sa zaštićenom oznakom geografskog podrijetla. Gospodarstvo ima registrirani objekt za klanje peradi i lagomorfa na gospodarstvu podrijetla.

Uzgojem i cjelokupnom proizvodnjom bave se članovi uže obitelji. S ciljem diversifikacije poslovanja, okrećemo se turizmu te gostima i grupama nudimo mogućnost obilaska gospodarstva, edukacijske radionice, kulinarski šou, kušaonicu zagorskih purana i slično.

Kontaktirajte nas

Proizvod na kućnom pragu nudimo u svježem stanju i u svježe zamrznutom stanju. Nudimo mogućnost osobnog odabira živih jedinki zagorskih purana na farmi i prodaju istih.
Posjetite nas na lokaciji OPG ZAGORSKI PURAN, PRIGORJE 92, ĐURMANEC.
Kontaktirajte nas putem adrese: borisvrhovski@net.hr, ili mobitela: 049347710 ili +385 91 515 3749.
Zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla
Meso hrvatskih farmi

Informacije

Izložbe: Izložba autohtone peradi

Sajmovi: Redoviti izlagač bjelovarskog sajma

Osvojene nagrade: I, II, III mjesto, zahvalnice

Članstvo u udrugama/zadrugama: Udruga uzgajivača zagorskih purana, funkcija zamjenika predsjednika

Ostalo: Zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla

Hrvatska

PRIGORJE 92, PRIGORJE, ĐURMANEC,
Đurmanec 49225
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 3
100% zagorsko
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije