QR code PID
Sponzor:

OPG Slunjski

Proizvodnja lješnjaka te uzgoj miješanih sorti voćaka i vinove loze

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Slunjski, vlasnice Nadice Slunjski primarno se bavi proizvodnjom lješnjaka, a uz to bavimo se također i u manjoj mjeri, uzgojem miješanih sorti voćaka i vinove loze.

S proizvodnjom lješnjaka započeli smo prije nekih  12 godina sa 80 sadnica istarskih i rimskih sorti lješnjaka, da bi do ove godine broj sadnica narastao na preko 1000. Također se bavimo u manjoj mjeri, a za vlastite potrebe ratarstvom.

Uz vlasnicu, Nadicu Slunjski, na OPG-u Slunjski aktivno u radu OPG-a sudjeluju suprug, kćeri, sin  te zetovi. Proizvodnja lješnjaka bazira se na ručnom radu te mehaničkoj obradi tla. Berba lješnjaka vrši se ručno, zatim se lješnjaci suše na suncu i zraku te se potom ručno čiste.

Zadovoljan kupac kao i kupac koji se ponovno vraća po naš proizvod najveći je pokazatelj da je naš rad i trud prepoznat, a mi ćemo svojim svakodnevnim radom to i održavati.

Kontaktirajte nas

Nadica Slunjski, Varaždinska ulica 13, 42242 Radovan, Hrvatska

  • telefon: +385 99 687 5227
  • e-pošta: nadicaslunjski@gmail.com

Hrvatska

Varaždinska ulica 13,
Radovan 42242
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 4,68

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
OPG Slunjski „domaći proizvodi vrhunske kvalitete".

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije