QR code PID
Sponzor:

OPG Šestak Zdenko

Uzgoj žitarica, mliječnih krava, svinja i pira te proizvodnja pirovog brašna

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo nalazi se u Šestak Brdu u Općini Pokupsko. Uzgoj žitarica, mliječnih krava i svinja započelo je još prije 60 godina kada je Imbro Šestak krenuo s poljoprivrednom proizvodnjom na svom imanju. Tadašnji uzgoj žitarica uglavnom je služila za potrebe hranidbe stoke. Danas OPG vodi sin Zdenko koji žitarice uzgaja u komercijalne svrhe.

Kako bi sačuvali tradiciju, okuse i mirise intenvizirali smo uzgoj pravog pira čije smo sjeme čuvali i njegovali generacijama. Integralno brašno od pira idealno je za pripremu domaćeg kruha. Isto tako tijekom cijele godine od njega možete spravljati savršene kolače i druge delicije koje će dodatno obogatiti Vaš stol i zdravlje.

Svaki kruh je dobar za jelo, no kruh od pirovog brašna jede se sa zadovoljstvom. Naša želja, a vaše zadovoljstvo je odabrati integralno brašno od pira s OPG Šestak.

Upoznajte i probajte brašno od pravog pira. Domaće i ukusno. Jamčimo!

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije