QR code PID
Sponzor:

OPG Robert Aleksić

Uzgoj lješnjaka

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Robert Aleksić registriran je 2006. godine kada je podignut i nasad grmova lijeske. Nalazi se u blizini sela Jazvenik kod Siska.

Blago brežuljkast kraj pogodan za voćarstvo i vinogradarstvo pružio nam je priliku da započnemo još jednu priču u životu.

Uz sortu rimski okrugli tu je posađen i istarski duguljasti.

Danas nam vraća plodove našeg dugogodišnjeg truda, ulaganja i odricanja. Plodovi lješnjaka koje ubiremo svake godine pružaju nam zadovoljstvo koje želimo podijeliti s vama.

Lješnjaci spadaju u orašaste plodove koji se preporučuju u svakodnevnoj prehrani zbog izvora dijetalnih vlakana i dobar izvor minerala – mangana, bakra, magnezija fosfora i željeza. Bogati su vitaminima E, B i folnom kiselinom.

Kako do naših proizvoda?

Prodaja na kućnom pragu.

Očišćeni lješnjak 60,00-70,00 kn/kg, Prženi 120,00 Kn/kg. Lješnjak u ljusci 20,00 kn/kg. Čišćenje (lupanje, krckanje i
odvajanje od ljuske) lješnjaka 3,00 kn/kg.

Dostava je moguća na području Siska i okolice, prema dogovoru i za Zagreb.

Za dalje destinacije isporuka dostavnim službama.

Kupujmo hrvatsko

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije