QR code PID
Sponzor:

OPG Nada Miškulin

Proizvodnja lista ljekovite biljke ginka od 2005. godine

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Nada Miškulin proizvodi list ljekovite biljke ginka od 2005. godine na ekološki čistom području.

Ginko je jedna od najstarijih biljaka na zemlji koja je vrlo zdrava i otporna na bolesti pa ju nije potrebno dodatno tretirati. Stoljećima se koristi u staroj kineskoj medicini za liječenje astme, bolesti pluća kao i za poboljšanje periferne i moždane cirkulacije krvi. Olakšava tegobe alergija i Alzheimerove bolesti.

Želimo poručiti korisnicima da ginko ne uzimaju samo starije osobe, nego svi koji si žele poboljšati pamćenje i koncentraciju.

Informacije

Surađujemo sa Zajednicom proizvođača Sisačko-moslavačke županije, Zadruga za proizvodnju, trgovinu i usluge “ Pun ceker” te “ Petri “ u Petrinji.

Ginko pozitivno djeluje na memoriju i koncentraciju te postiže odlične rezultate u liječenju depresije, poboljšanju cirkulacije i pomaže očuvanju krvnih žila.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije