QR code PID
Sponzor:

OPG Mladen Bjelac

Uzgoj lješnjaka

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Mladen Bjelac registriran je 2006. godine s glavnom djelatnošću uzgoja lješnjaka. Iste godine na prostoru od 1,5 ha posađeno je 700 sadnica lijeske. Cijela obitelj uključena je u uzgoj lješnjaka.

Uz Mladena Bjelca kao nositelja OPG-a je supruga i troje djece. Ljeskar se nalazi u zaseoku koji je udaljen od stambenih kuća, glavnih prometnica i okružuje ga samo šuma, livade i prirodni izvor vode.

Prije pet godina proširena je ponuda proizvoda od lješnjaka, kao što su lješnjaci s cimetom, s vanilijom, s čilijem, lješnjaci u medu te su svakako dio ponude prženi i mljeveni lješnjaci.

Med je također, proizvod OPG-a Mladen Bjelac. Prije tri godine pokrenut je i uzgoj pčela te time i proizvodnja meda. U kombinaciji meda i lješnjaka došlo je do ideje proizvoda lješnjaci u medu, što je tek prvi u nizu proizvoda koje članovi OPG-a imaju u planu razvijati.

U ovom mirnom i čarobnom kutku prirode uz cvrkut ptica i žubor potoka nastaju slatki prirodni proizvodi koji će zadovoljiti okuse i najistančanijeg nepca.

Posjetite nas

Posjetite nas adresi Pecki bb uz prethodnu najavu na broj mobitela: 098 601 191.

Eko proizvodi-vodi brigu o sebi! Lješnjaci vrhunske kvalitete iz srca Banovine!

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije