QR code PID
Sponzor:

OPG MILUŠKA BESEK

Proizvodnja ratarskih i povrćarskih kultura

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Poljoprivredna proizvodnja na našem OPG-u započela je 1996.godine. Bavimo se proizvodnjom ratarskih i povrćarskih kultura.

Cilj nam je povećati površine za obradu ratarskih i povrćarskih kultura. Aplicirati na Europske fondove za razvoj. Izgraditi skladišne prostore i započeti vlastitu preradu povrća. Ponuditi vlastite proizvode na europsko tržište.

Pogledajte prezentacije putem poveznica ispod:

Industrijska bastina bucinog ulja_Ozimec 22_02_2022

Prezentacija Safety vs Quality

Informacije

Osvojene nagrade: srebrna medalja za Bučino ulje u 2021.godini na 10.Izložbi bučinih ulja u Hrvatskoj

Surađujemo s: Konzum i Boso trgovine

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Trgovački lanac

Konzum

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Boso

Pogledaj stranicu
Domaća proizvodnja je najkvalitetnija - tko to ne zna neka kupi naše proizvode i uvjeri se sam. Plodovi soljanskih i vrbanjskih polja su zdravi i bogati hranjivim sastojcima za rast i razvoj djece i odraslih stanovnika. Svatko bi trebao kupovati lokalne proizvode jer su svježi i vrlo ukusni za pripremu domaćih specijaliteta u kuhinjama.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije