QR code PID
Sponzor:

OPG Metlikovec Slobodan

Proizvodi od aronije

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Metlikovec Slobodan osnovano je u svibnju 2012. godine. Prvi nasad aronije s oko 500 sadnica podignut je u studenom 2011. godine u Međimurju (Mala Subotica). U studenom 2012. godine podignut je i drugi nasad aronije u Varaždinskoj županiji (Vrbanovec) s oko 900 sadnica, sorte NERO.

Od početka je bio cilj proizvesti i plasirati Eko proizvod vrhunske kvalitete.

Iste 2012. godine pokrenut je i nadzor Prve ekološke stanice iz Zagreba za dobivanje EKO certifikata.

U proljeće 2014. godine prvi nasad iz Međimurja preseljen je u Vrbanovec tako da su obadva nasada sada u Vrbanovcu i oba nasada su pod Eko nadzorom. EKO certifikat planiramo dobiti u 2016. godini, kada prođu tri godine prelaznog razdoblja.

Prihrana nasada vrši se preparatima koji imaju ”organic” certifikat i to konjskim ili pilećim briketom otprilike svake 3 godine.

Prilikom košnje trava se ostavlja trunuti i na taj način doprinosi prihrani. Prskanje se vrši otopinom koprive i to omjerom 1:10.

Hrvatski eko proizvod

Informacije

“Ukoliko želite kvalitetan proizvod, slobodno nas kontaktirajte, posjetite naše stranice te pogledajte raznoliku ponudu proizvoda.”

Poveznice

"Aronija = zdravlje."
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije