QR code PID
Sponzor:

OPG Lazar Goran

Uzgoj jabuka, krušaka i batata

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Lazar Goran bavi se uzgojem jabuka, krušaka i batata, a ponudu planiramo proširiti i na proizvodnju zelja i krumpira. Od jabuka proizvodimo vlastiti jabučni sok i ocat te radimo i bučino ulje. Na OPG-u su trenutno zaposlene 2 osobe, vlasnik OPG-a i njegova žena koji u proizvodnji imaju dugogodišnje iskustvo koje neprestano nadograđuju na raznim edukacijama većinom organiziranim od strane Ministarstva poljoprivrede.

S proizvodnjom smo počeli 2008. godine te smo konstantno proširivali ponudu naših proizvoda i kupovali dodatna zemljišta. Težište naše proizvodnje bazirano je na kvaliteti i raznovrsnosti proizvoda. Veliku pažnju usmjerili smo na izvrsnost svih naših proizvoda koje uzgajamo u suradnji s mjerodavnim stručnjacima iz područja voćarstva i povrtlarstva.

Misija našeg OPG-a je osigurati potpuno zadovoljstvo svakog našeg kupca, a vizija je pozicionirati se na hrvatskom tržištu kao OPG koji proizvodi raznovrsne kvalitetne proizvode te konstantno provodi usavršavanje i unapređenje proizvodnje. Poruka našim kupcima: Isprobajte naše proizvode i uvjerite se u njihovu izvrsnost i kvalitetu.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas putem e-maila: lazarmirjana03@gmail.com ili mobitela +385 99 401 6617.

Informacije

Surađujemo s Voćarstvom Šarćević za otkup jabuka i SAT Jeruzalem Ormož za otkup batata.

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Opis i odlike naših najznačajnijih kultura: Batat može ispuniti velik dio svakodnevnih čovjekovih prehrambenih potreba, nutritivno se sastoji od mnoštvo ugljikohidrata, vitamina i minerala. Jabuke zovemo još i kraljicama voća jer imaju mnogobrojna čudotvorna svojstva dok je poznato kako sok od jabuke poboljšava pamćenje. Kruške su bogat izvor glukoze i fruktoze koje brzo podižu razinu energije kod ljudi.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije