QR code PID
Sponzor:

OPG Kovačić Kristina

Uzgoj kupina i proizvodnja kupinovog vina

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Kovačić Kristina je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo smješteno u Voloderu, malom pitoreskom mjestu u srcu vinorodne Moslavine osnovano je 2007. godine ima nositelja i jednog člana.

Duži niz godina bavimo se uzgojem kupina i proizvodnjom kupinovog vina te uskoro i malinovo, a unazad par godina također se bavimo i uzgojem ostalog bobičastog voća poput maline, aronije i ribizla te koštićavog; šljiva breskva, nektarina i trešnja.

Posjetite nas

Posjetite nas na adresi: Gornji Krivaj 101, 44318, Voloder, Hrvatska.

Informacije

Izložbe: „Moslavina vino“

Kupinovo vino je pripravljeno iz zdravih, zrelih i slatkih plodova kupine prirodnim putem bez dodavanja vode. Krase ga izuzetan okus, miris i boja. U više navrata naše vino je osvajalo srebrne i zlatne diplome na izložbama vina, točnije na izložbi „Moslavina vino“, a uz to kupinovo vino je jedino voćno vino koje ima dokazano pozitivan učinak na čovjekovo zdravlje.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije