QR code PID

OPG Korpar-Japek Bojan

Domaći proizvodi

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Korpar-Japek Bojan bavi se poljoprivredom več dugi niz godina tj. 4 generacije kolko ja znam, od 90 godina bavimo se povrtlarstvom. Poljoprivreda nam je osnovna djelatnost i to nam je jedini izvor primanja.

Poslove radimo familijarno i za sad nemamo zaposlenih ne zato da netrebamo nego zato jer težimo da roba bude kvalitetna uredno složena i pripremjena za prodaju.Nas 7 ukučana obavljamo sve poslove vezane uz opg. Garantirano najbolji proizvodi u regiji.

Proizvodimo gotovo sve vrste salata koje se sade u turnusima svaki tjedan oko 20000 tisuča a sa prodajom krečemo oko 25.4 i završavamo oko 15.11 . Poruka kupcima je da kvalitetan i zdrav proizvod uvjek pronađe kupca i ko jednom kupi na našem opg uvjek se vrača natrag!

Hrvatska

Greda 107 ,
Maruševec 42243
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 7

Kontakt

Vlasnik: Bojan Korpar-Japek

Poveznice

Kupujmo hrvatsko
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije