QR code PID
Sponzor:

OPG IRENA ŠĆURIC

Uzgoj peradi, patke, guske, pilića i zagorskog purana

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG IRENA ŠĆURIC postoji već 17 godina. Bavimo se uzgojem peradi, patke, guske, pilića i zagorskog purana. U OPG-u nemamo zaposlenih, te sav posao radimo sami.

Svake godine je sve veća potražnja za domaćim proizvodima peradi, te svake godine povećavamo proizvodnju. Prvi u Hrvatskoj smo otvorili i registrirali klaonicu na OPG-u tako da svu uzgojenu perad obrađujemo  sami.

Cilj nam je prodavati vlastite proizvode na tržištima koja znaju vrijednost kvalitetnih domaćih i izvornih proizvoda.

OPG također ima dopunsku djelatnost – iznajmljivanje soba pod imenom Klet Kozjak, te restoran koji nudi proizvode sa gospodarstva.

Možete nas svakodnevno posjetiti i kupiti naše proizvode na adresi gospodarstva. Isto tako naše proizvode moguće je kupiti i na tržnici Dolac (Zagreb-centar), četvrtkom, petkom i subotom u vremenu od 07-13 sati.

Zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla

Informacije

Surađujemo sa Mini mljekarom Veronika-delikatese.

Izložbe: NE SUDJELUJEMO

Sajmovi: 100% ZAGORSKO

Članstvo u udrugama/zadrugama: UDRUGA UZGAJIVAČA ZAGORSKOG PURANA

OPG IRENA ŠĆURIC ZA VAS PROIZVODI VRHUNSE DOMAĆE ZAGORSKE PURANE, GUSKE, PATKE I PILIĆE
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije