QR code PID

OPG Franjo Ljubo Bošković

Proizvodnja svježe i kisele šparoge

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG je osnovan 2015.godine . Bavimo se proizvodnjom svježe i kisele šparoge. Proizvodnjom se bavimo ja i članovi obitelji. Šparoga se bere u proljeće točnije od 4 do polovine 6 mj.

Šparoga se bere posebnim noževima za šparogu također je specifično to što se može brati ujutro i poslijepodne,bere se na određenu dužinu. Šparoga je jako zdrava i tražena namirnica.

Cilj mi je da ljudi prepoznaju vrijednost šparoge i općenito naša domaća proizvodnja.

Posjetite nas

Dođite, posjetite nas i kušajte naše proizvode.

Informacije

Surađujemo sa Slavonijom Bošković i Agro klasterom.

Hrvatska

J.J.Strossmayera 23,
Retkovci 32272
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 4
OPG Franjo Ljubo Bošković za vas proizvodi vrhunsku svježu i kiselu šparogu,ukusna i nutritivno bogata namirnica koja se smatra kulinarskom delikatesom. Prirodni je antioksidans,regulira tjelesnu težinu.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije