QR code PID

OPG Dragutin Najman

OPG Najman bavi se proizvodnjom grožđa i preradom grožđa u vino

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Dragutin Najman bavi se proizvodnjom grožđa i preradom grožđa u vino. OPG je počeo s radom 2006 godina kao nastavak hobi proizvodnje vina za svoje potrebe. Trenutno obrađujemo 2,5 ha vinograda na 3 lokacije. U vinogradima rastu sorte; Pinot Crni, Portugizac, Sauvignon, Rajnski Rizling, Graševina, Moslavac i Muškat Žuti.

Vino prerađujemo u vinariji kapaciteta 30,000 lit. Smještenoj u Martinkovcu, pokraj Varaždinskih Toplica.

Uz miješano bijelo vino Toplička iskra, Portugizac i Pinot Crni proizvodimo i butelje Rajnskog Rizlinga, Graševine, Sauvignona, Crnog Pinota i Rose-a, te smo se odvažili i na proizvodnju pjenušca dobivenog od Crnog Pinota.

Vina odnjegovana u Vinariji Najman su sježa, umjereno aromatična i užitna, te kvalitetna i vrhunska prema kategorizaciji zavoda za vinarstvo i vinogradarstvo. Cilj nam je u bliskoj budućnosti povećati proizvodnju i urediti kušaonu vina.

 

Mogućnost dostave: DA

Udruga

Član udruge vinara Bregovita Hrvatska, udruga vinara Jalžabet, udruga vinara Varaždinske Toplice.

Informacije

OPG Najman bavi se proizvodnjom grožđa i preradom grožđa u vino.

Javite nam se: vina.najman@gmail.com

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije