QR code PID
Sponzor:

OPG Ana Knezović

Vinogradarstvo, vinarstvo te seoski turizam

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Vinarija Knezović godišnje proizvede cca 50 000 l vina, a podrum je kapaciteta 70 000 l. Od bijelih sorti najzastupljenija je Graševina, potom Chardonnay, Pinot Bijeli i Iločki Traminac. Od crnih sorti proizvodimo Frankovku, Cabernet Sauvignon i Merlot.
Našu vinariju karakterizira proizvodnja vina s modernom tehnologijom u skladu s vodećim svjetskim trendovima. Uz osnovnu djelatnost vinogradarstva i vinarstva, obitelj se bavi i seoskim turizmom u sklopu „Izletišta i vinotočja Ana“.
Mogućnost dostave: NE

Nagrade i priznanja

– predstavnik Vukovarsko-srijemske županije u izboru najboljeg OPG-a “Zlata vrijedan” 2019. godine i dobitnik nagrade čitatelja Večernjeg lista (u organizaciji Ministarstva poljoprivrede u suradnji s Večernjim listom i HRT-om)

Hrvatska

Ulica Matije Gupca 101,
Ilok 32236
Vidi kartu

Kontakt

Vlasnik: Ana Knezović

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije