QR code PID
Sponzor:

MDM Perković

Proizvodnja voćnih rakija i likera

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

MDM Perković je obrt za proizvodnju voćnih rakija i likera.

Mi smo obiteljski obrt koji je započeo s radom/proizvodnjom 2002. god. Proizvodimo 15 vrsta rakija i likera i svi proizvodi su potpuno prirodni. U proizvodnji težimo kvalitetnom proizvodu i zadovoljstvu krajnjeg potrošača. Trenutno imamo četiri zaposlene osobe.

Naši proizvodi se mogu kupiti u trgovinama Vrutka, Konzuma, Plodina, Roto Dinamica te u svim veleprodajnim distribucijama pića.

Posjetite nas

Posjetite nas na našem web shopu www.rakije-perkovic.hr ili na adresi Klokočevec Samoborski 6e svakog radnog dana između 8-16h.

HACCP

Informacije

Naši proizvodi se mogu kupiti u trgovinama Vrutka, Konzuma, Plodina, Roto Dinamica te u svim veleprodajnim distribucijama pića.

Osvojene nagrade: Zlato- XV. Izložba rakija Zagrebačke županije, Cropack 2005. Vino Ljubljana 2006., ISCRO 2016.

 

 

Kušajte i uživajte!
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije