QR code PID
Sponzor:

IDA Nova –Igor Jambrešić – KUPILEK

EKO-proizvodnja mirisnog i ljekovitog kupinovog vina

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obitelj Jambrešić

 

Složna smo, velika i marljiva obitelj koja se bavi EKO-proizvodnjom mirisnog i ljekovitog kupinovog vina.

Još davne 1991. zasadili smo prvu sadnicu kupina, a 1993.g. proizveli smo prvu pokusnu bačvu vina KUPILEK.

Ja sam Igor Jambrešić, nositelj poljoprivrednog gospodarstva OPG JAMBREŠIĆ i vlasnik poduzetničkog projekta „Proizvodnja kupinovog vina KUPILEK“, koji je ujedno bio i moj diplomski rad na stručnom studiju Ekonomije.

 

Nudimo vam vrhunsku tehnologiju proizvodnje zasnovanu na postavkama dr.sc. Gerharda Shuberta, enologa i profesora na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, kojemu smo neizmjerno zahvalni na stručnim savjetima i superviziji procesa proizvodnje te čarobne kapljice rubina kojom se ponosimo.

U proizvodnji sudjeluje cijela obitelj – mama Dragica Jambrešić brine o našim nasadima kupina, od cvatnje do berbe, pa je tako svaki listić i grm praćen njezinim budnim okom uz trud da se postigne što veća kvaliteta plodova.

Tata Ivan Jambrešić svojim dugogodišnjim iskustvom kreira proces proizvodnje u kojem odabiremo najukusnije i najzdravije EKO kupine da bismo iz njih dobili pitko kupinovo vino „KUPILEK“, za što je potreban naporan rad, ustrajnost i dobra volja.

Na samim počecima proizvodnje, nudili smo ljeti svježe ubrane kupine kupcima zagrebačkih tržnica, dok smo vino uglavnom dijelili prijateljima i poznanicima. Tako smo dobivali povratne informacije o kvaliteti stopljenog mirisa i okusa u kapljici našeg KUPILEKA.

 

Poneseni mnogobrojnim pohvalama za dobivenu aromu, izrazito crvenu boju, ugodan miris i fini voćni okus – uz znanje o ljekovitim bogatstvima kupinova vina – došli smo do ideje da našu hobi proizvodnju KUPILEKA proširimo u ozbiljan poduzetnički pothvat.

Šireći nasade kupina postajali smo pravi stručnjaci u proizvodnji. Na stručnom studiju Ekonomije obranio sam tada i diplomski rad vezan za naš pothvat.

 

Svaki proizvod smo osobno testirali kako bi se uvjerili u njegovu kvalitetu i izvrstan okus.

Djeca brata Dražena prva su kušala kupinov sirup i mazala finu marmeladu od kupina, proizvedenu po bakinom receptu, dok je sestra Ana uspjela je značajno poboljšati krvnu sliku pijući naše vino.

 

U osvajanju novih tržišta sklopljeni su ugovori s vodećim vele-drogerijama i specijaliziranim trgovinama .

Prisutni smo na svim važnijim sajmovima diljem Hrvatske na kojima kupci mogu degustirati i po promotivnim cijenama kupiti naše proizvode.

Prateći najnovije enološke standarde proizvodnje vina,uz prelazak na EKO-proizvodnju, pridobivamo naklonost novih kupaca i postajemo sve prepoznatljiviji brand KUPILEK .

Ponuda

  • Kupinovo vino KUPILEK 0,75L=55Kn
  • KUPILEK 0,5L=45Kn
  • KUPILEK 1L=65Kn
  • Sok od kupine, Voćni sirup kupina 0,75L = 30Kn
  • Svježe cijeđeni sok kupina 0,2L=15Kn
  • Pekmez od kupina, Extra džem bez koštica 20Kn

VRIJEME DOSTAVE – Pon-sub

ZONA DOSTAVE – Zagreb

 

Posjetite nas

Posjetite nas na našim maloprodajnim mjestima:

  • Arena Centar – radimo svaki dan od 09-21h
  • City Center One West & East & SPLIT – radimo; petkom, subotom i nedjeljom od 09-21h, a tijekom prosinca svaki dan.
Plavi ceker

Informacije

Izložbe: Vinocom

Osvojene nagrade: ZLATNA DIPLOMA – 4.međunarodno ocjenjivanje voćnih vina

Članstvo u udrugama/zadrugama: Vino Zagorje, Udruga vinara Antun Mihanović Klanjec

Grad Zagreb

Novi Dvori Klanječki 43,
Novi Dvori Klanječki 49290
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 2,20
KUPILEK – vino zdravlja i užitka!
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije