QR code PID

DODLEK – AGRO

Proizvodnja, otkup i veletrgovina krumpira i drugih kultura

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obiteljska tradicija od 1961.

Nalazimo se u središnjem dijelu županije Međimurske u općini Belica koja je poznata po proizvodnji krumpira u Hrvatskoj baš iz razloga što ima lagano pjeskovito-ilovasto tlo, dugu tradiciju i vrhunsko znanje u proizvodnji te kulture. Obitelj Dodlek bavi se poljoprivrednom proizvodnjom od davnina. Ta je proizvodnja bila namijenjena isključivo za osobnu potrebu i za prehranjivanje stoke. 1961. godine započinjemo proizvodnju krumpira za tržište. Krajem 1990-ih osnovali smo trgovački obrt “TRGOVINA DODLEK” kao spoj proizvodnje i trgovine.

Rastom proizvodnje i stjecanjem znanja i iskustva dugi niz godina proizvodnjom krumpira Trgovački obrt “TRGOVINA DODLEK” prerasta u poduzeće DODLEK-AGRO d.o.o. Od samog početka poduzeća DODLEK-AGRO d.o.o. ulagali smo u modernu tehnologiju za obradu tla, sađenja i vađenja krumpira i ostalih kultura kao i za navodnjavanje, propisno skladištenje i kasnije pakiranje i distribuciju. 2004. godine prvi smo u Hrvatskoj imali automatizirane pakirnice za krumpir s kojima smo mogli brzo odgovarati na potrebe tržišta. 2007. godine započeli smo s izgradnjom otkupno-distributivnog centra u Belici. Tih godina počinje znatno širenje trgovačkih lanaca u Hrvatskoj te njihova prodaja svježeg voća i povrća. Od samog početka poduzeća DODLEK-AGRO, opredijelili smo se na prodaju putem maloprodajnih trgovačkih lanaca.

Uz samu proizvodnju, bavimo se i otkupom krumpira i luka. Imamo organiziranu proizvodnju s 40 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz Međimurske županije. Tvrtka ima 40 zaposlenih djelatnika. Dva agronoma kojima je jedina zadaća vođenje proizvodnje kako na vlastitim površinama, tako i na površinama naših kooperanata, s time da surađujemo i sa regionalnom savjetodavnom službom koja prati kompletni razvoj poljoprivrede u našem kraju.

 

2023. godine AGROPLANT HOLLAND B.V. iz Nizozemske i DODLEK-AGRO d.o.o. iz Hrvatske potpisali su ugovor o imenovanju DODLEK-AGRO d.o.o. kao službeni distributer za sve sorte sjemenskog krumpira AGROPLANT HOLLAND B.V. za sjeverni dio Hrvatske. Agroplant i Dodlek vjeruju da jačanjem suradnje mogu bolje razvijati brend Agroplant na hrvatskom tržištu krumpira.

Ukoliko želite dobiti informacije o portfoliju sorti krumpira Agroplant za Hrvatsku, molimo kontaktirajte:

+385 (0)99 841 0542 Andrija Dodlek / M. +385 (0)99 808 23 76 Nikolina Srpak

andrija.dodlek@dodlek-agro.hr nikolina.srpak@dodlek-agro.hr

Misija

Naša misija je stvaranje odnosa povjerenja sa svojim partnerima dijeleći isti cilj – kvalitetno i zdravo povrće za svakog čovjeka.

Vizija

Naša vizija je postati prepoznatljivom kompanijom za proizvodnju krumpira u Europi stvarajući povjerenje među partnerima, prvi izbor među kupcima i biti poželjan poslodavac među zaposlenicima.

Naši proizvodi:

Asortiman naših proizvoda je krumpir kao strateška namirnica u ljudskoj prehrani, te zbog toga vodimo računa o sortimentu, kvaliteti i vrstama kulinarskog tipa. Od tisuća sorti ponuđenih na tržištu opredijelili smo se za desetak sorti koje proizvodimo i koje nudimo na tržištu i pakiramo po posebnim namjenama kao krumpir za pečenje i prženje, krumpir za salatu i krumpir za kuhanje. Pakiramo ga u razne tipove ambalaže od 1,5 kg, 2,5 kg, 5 kg i 10 kg.

U asortimanu drugih proizvoda nudimo:

Luk od 1 kg, luk vlakić 4 kom., 5 kg i 10 kg.

Celer od 5 i 10 kg.

Želite surađivati s nama?

Tel: +385 40 845 079
Fax: +385 40 845 087
Email: dodlek-agro@dodlek-agro.hr
Adresa: Lipovke 6, 40319 Belica
Radno vrijeme: PON – PET, 7:00 – 15:00

 

 

GLOBAL G.A.P.

Informacije

Izdvojeni klijenti:

 

Poveznice

Trgovački lanac

Spar

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Tommy

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Plodine

Pogledaj stranicu
Obiteljska tradicija od 1961.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije