QR code PID

DODLEK – AGRO

Proizvodnja, otkup i veletrgovina krumpira i drugih kultura

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obiteljska tradicija od 1961.

Nalazimo se u središnjem dijelu županije Međimurske u općini Belica koja je poznata po proizvodnji krumpira u Hrvatskoj baš iz razloga što ima lagano pjeskovito-ilovasto tlo, dugu tradiciju i vrhunsko znanje u proizvodnji te kulture. Obitelj Dodlek bavi se poljoprivrednom proizvodnjom od davnina. Ta je proizvodnja bila namijenjena isključivo za osobnu potrebu i za prehranjivanje stoke. 1961. godine započinjemo proizvodnju krumpira za tržište. Krajem 1990-ih osnovali smo trgovački obrt “TRGOVINA DODLEK” kao spoj proizvodnje i trgovine.

Rastom proizvodnje i stjecanjem znanja i iskustva dugi niz godina proizvodnjom krumpira Trgovački obrt “TRGOVINA DODLEK” prerasta u poduzeće DODLEK-AGRO d.o.o. Od samog početka poduzeća DODLEK-AGRO d.o.o. ulagali smo u modernu tehnologiju za obradu tla, sađenja i vađenja krumpira i ostalih kultura kao i za navodnjavanje, propisno skladištenje i kasnije pakiranje i distribuciju. 2004. godine prvi smo u Hrvatskoj imali automatizirane pakirnice za krumpir s kojima smo mogli brzo odgovarati na potrebe tržišta. 2007. godine započeli smo s izgradnjom otkupno-distributivnog centra u Belici. Tih godina počinje znatno širenje trgovačkih lanaca u Hrvatskoj te njihova prodaja svježeg voća i povrća. Od samog početka poduzeća DODLEK-AGRO, opredijelili smo se na prodaju putem maloprodajnih trgovačkih lanaca.

Uz samu proizvodnju, bavimo se i otkupom krumpira i luka. Imamo organiziranu proizvodnju s 40 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz Međimurske županije. Tvrtka ima 40 zaposlenih djelatnika. Dva agronoma kojima je jedina zadaća vođenje proizvodnje kako na vlastitim površinama, tako i na površinama naših kooperanata, s time da surađujemo i sa regionalnom savjetodavnom službom koja prati kompletni razvoj poljoprivrede u našem kraju.

Misija

Naša misija je stvaranje odnosa povjerenja sa svojim partnerima dijeleći isti cilj – kvalitetno i zdravo povrće za svakog čovjeka.

Vizija

Naša vizija je postati prepoznatljivom kompanijom za proizvodnju krumpira u Europi stvarajući povjerenje među partnerima, prvi izbor među kupcima i biti poželjan poslodavac među zaposlenicima.

Naši proizvodi:

Asortiman naših proizvoda je krumpir kao strateška namirnica u ljudskoj prehrani, te zbog toga vodimo računa o sortimentu, kvaliteti i vrstama kulinarskog tipa. Od tisuća sorti ponuđenih na tržištu opredijelili smo se za desetak sorti koje proizvodimo i koje nudimo na tržištu i pakiramo po posebnim namjenama kao krumpir za pečenje i prženje, krumpir za salatu i krumpir za kuhanje. Pakiramo ga u razne tipove ambalaže od 1,5 kg, 2,5 kg, 5 kg i 10 kg.

U asortimanu drugih proizvoda nudimo:

Luk od 1 kg, luk vlakić 4 kom., 5 kg i 10 kg.

Celer od 5 i 10 kg.

Želite surađivati s nama?

Tel: +385 40 845 079
Fax: +385 40 845 087
Email: dodlek-agro@dodlek-agro.hr
Adresa: Lipovke 6, 40319 Belica
Radno vrijeme: PON – PET, 7:00 – 15:00

 

 

GLOBAL G.A.P.

Informacije

Izdvojeni klijenti:

 

Poveznice

Trgovački lanac

Konzum

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Tommy

Pogledaj stranicu
Obiteljska tradicija od 1961.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije