QR code PID

Anini Sirevi

Prerada mlijeka, proizvodnja sireva i mliječnih proizvoda

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Prije sedam godina krenula je priča o OPG-u Tržić gdje su se roditelji Ivan i Ankica okušali u proizvodnji sira radi neke znatiželje i viška sirovine, mlijeka, te nisu ni slutili da će se iz te ideje roditi ozbiljan obiteljski posao i gdje će se početi stvarati tradicija koju ćemo nadam se držati godinama. Banovina, gdje je netaknuta priroda, čisti zrak, izvorska voda te ispaša bogata planinskim biljem mjesto je gdje se nalazi ispaša i prebivalište muznih krava našeg obiteljskog gospodarstva.

Kroz robnu marku Anini sirevi, naziv je potekao od imena nositeljice OPG-a Ankice koja je ujedno i pokrenula cjelokupnu priču, nudimo nekoliko vrsta domaćih sireva sa različitim okusima koje proizvodimo na našem obiteljskom gospodarstvu. Sirevi su proizvedeni na način kako su to proizvodili nekada naši stari bez umjetnih aroma i konzervansa od svježeg, dnevnog mlijeka. Možemo se pohvaliti brojnim medaljama sa sirarskih natjecanja sa velikom konkurencijom.

Poslom se sada kao i na početku bave roditelji Ivan i Ankica te su se naknadno uključili i sinovi Josip, Šimun i Stijepan koji svatko na svoj način doprinose funkcioniranju OPG-a kao takvog.

Za sada osim sa brojim kupcima(fizičke osobe) surađujemo sa trgovinom zdrave prehrane na gornjem gradu(Gračani) te smo u pregovorima sa drugim sličnim trgovinama i sigurno da nam je cilj jednoga dana otvoriti svoju trgovinu te na taj način plasirati sve proizvode!

Specijalitet kuće je kravlja skuta koja se proizvodi preko posebne recepture te kroz neka predjela i deserte krasi jelovnike uglednih i renomiranih hrvatskih restorana.

Sigurno je važno naglasiti kako je OPG “Anini sirevi” na zadnjem nacionalnom natjecanju SirCro održanom u Zagrebu početkom studenog 2020. osvojio zlatnu medalju u kategoriji za kravlju skutu i srebro u kategoriji svježi sir i vrhnje.

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije