QR code PID

AGRO ALTERA d.o.o.

Ludbreški hren

O nama
Galerija
Certifikati
Info

o nama

Na području sjeverozapadne Hrvatske, točnije na širem području grada Ludbrega, hren se uzgaja preko 40 godina.

Kvalitetnim odabirom sadnog materijala uzgojena je Čuvana sorta “Ludbreški hren”, a koji nosioc i organizator proizvodnje je već dugi niz godina tvrtka Agro Altera.

Tvrtka se bavi jednogodišnjom proizvodnjom na otvorenim poljoprivrednim površinama i to na način da hren sadimo na proljeće, a iz zemlje ga vadimo već od kasne jeseni.

Sa kupcem sklapamo ugovor o prodaji i garantiramo potpunu isporuku tražene i ugovorene količine svježeg korijena ludbreškog hrena.

U asortimanu gotovih proizvoda možemo ponuditi ukupno 5 vrsta Naribanog ludbreškog hrena u staklenkama kojemu smo,  dodatkom voća i povrća,  stvorili fantastičan okus. Svi proizvodi se mogu čuvati na sobnoj temperaturi zato što nisu umaci nego čisti ribani hren sa i bez dodataka.

Prisutni smo gotovo na cijelom tržištu Republike Hrvatske i tražimo poslovnog partnera za plasman naših proizvoda na inozemnom tržištu.

Članstvo

EUVITA Cluster za ruralni razvoj i poduzetništvo

Informacije

naši kupci :

Kaufland, Lonia, Braća Pivac, TP Varaždin;

Poveznice

Agro Altera - čuvana sorta "Ludbreški hren"
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije