SLAVONIKA – Nacionalna poljoprivredna konferencija

10. ožujka 2020. VeeMee

Bila nam je čast biti dio konferencije koja postavlja i pruža odgovore na mnoga pitanja u području agrokulture.

Studenti poljoprivrednih fakulteta koji su prisustovali petoj nacionalnoj poljoprivrednoj konferenciji “Slavonika” imali su priliku razgovarati s ministricom poljoprivrede mr.sc. Marijom Vučković.

Najviše su ih zanimali poticaji Ministarstva poljoprivrede usmjereni prema mladim poljoprivrednicima, a s ministricom su podijelili i neka svoja razmišljanja o poljoprivrednom poslovanju u Hrvatskoj.

U sklopu konferencije “Slavonika” održao se i panel pod nazivom: “Zašto Hrvatskoj treba digitalna poljoprivreda?” koju je moderirao prof.dr.sc. Zdenko Lončarić, dok su sudionici panela bili Marko Kozjak, direktor VeeMee d.o.o., doc.dr.sc. Krunoslav Dugalić, ravnatelj Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (HAPIH), izv.rof.dr.sc. Ivan Plaščak, predstojnik zavoda za poljoprivrednu tehniku i obnovljive izvore energije, Fakultet agrobiotehničkih znanosti u Osijeku te Denis Matijević, direktor Smarter d.o.o.

Kompletan program konferencije možete pronaći na web adresi:

:SLAVONIKA - Nacionalna poljoprivredna konferencija SLAVONIKA - Nacionalna poljoprivredna konferencija SLAVONIKA - Nacionalna poljoprivredna konferencija

 

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu